MENJADOR I ACOLLIDA

La gran majoria d'alumnes es queden a dinar a l'escola. És per això que és molt important per nosaltres assegurar-nos que les hores que passen a l'escola en horari no lectiu siguin també un espai agradable d'aprenentatge i, òbiament, el menú del dinar sigui de qualitat i equilibrat.

Des de fa ja uns quants anys, el servei de cuina i monitoratge ens l'ofereix l'empresa 7itria amb íntima col·laboració amb l'afa i en especial, amb la Comissió de Menjador. És aquesta comissió qui s'encarrega de configurar i modificar els menús -sempre amb la supervisió de dietistes-, i triar alguns proveïdors de les matèries primeres, que intentem que siguin en la mesura de lo possible de proximitat local i on donem molta importància als ingredents d'origen ecològic. Tot plegat es cuina el mateix dia a la cuina que tenim a l'escola. La Comissió de Menjador també segueix el dia a dia del menjador, el seu ambient i les dinàmiques educatives, on ens agrada que hi regni un tarannà molt professional però proper, familiar.

Tota aquesta feina seria molt més difícil sense la nostra coordinadora de menjador, la Maria Medina, i el seu equip de monitoratge. Algunes de les monitores porten molts anys a l'escola i les sentim de la casa, i aconsegueixen que aquesta gran tasca que és la de participar en l'educació de la canalla en un moment tant important com els àpats, sigui agradable i permanent.




La vocal de la Junta de l'AFA de la Comissió de Menjador és la Marina Herrera i la comissió està integrada actualment, a més, per el Jordi Lafebre i la Eva González.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada